top of page

Personal Training

Pure prijslijst.png

Bij ons ervaar je optimale 1 op 1 begeleiding binnen 30 minuten, afgestemd op jouw belastbaarheid, altijd met het oog op vitaliteit!

Door onze betrokkenheid en de juiste motivatie werken wij samen aan jouw gestelde doelen.  

 

Wij willen jou, als individu, alles bieden op het gebied van Personal Training, Voeding, Coaching en Lifestyle. Om jou te helpen met jouw doel, jouw streven naar een belastbaar, sterk en fit lichaam.

Via onze intake leer je de trainers, studio en onze aanpak kennen binnen een ontspannen en motiverende omgeving.

Samen kijken we ernaar welke 'hoofd'-trainer het beste bij jou past. Deze trainer stelt samen met jou je doelen op, welke vervolgens als team worden besproken om jou zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Tevens creëren we door deze aanpak een manier van multidisciplinair begeleiden waardoor het mogelijk is, naast jouw 'hoofd-trainer', elke trainer in te zetten om jouw doelen te verwezenlijken.

 

 

Zakelijk Fit

Pure BenFit.png

D.m.v. onze samenwerking met BenVitaal is het mogelijk om met korting via je werkgever bij ons, onder 1 op 1 of in de vorm van Small Group Training te trainen.

Gezellig en gedreven met je collega's fit worden of individueel begeleid worden en je mentaal en fysiek aansterken. Wij stemmen de training af op jouw behoefte en zorgen voor meer ontspanning en een belastbaarder fysiek!

 

Vraag naar de mogelijkheden aan je werkgever of check de link!

bottom of page