image2.jpeg

Onze nieuwste aanwinst, VYTAL

D.m.v. deze app willen we jou beter helpen met 'gezonde voeding'. Met deze tool kunnen wij jou nog persoonlijker begeleiden. Heerlijke recepten afgestemd op jou! 

Samen met onze coaching helpen wij je doel te verwezenlijken! 

Doe ook nu mee met onze Fit Challenge!

Wacht niet langer en schrijf je in voor deze motiverende 6 weken challenge voor maar €24,95! Aanmelden kan tot en met 17 januari!

image0.jpeg

Om jullie nog beter te kunnen begeleiden, stappen wij over op de FITsociety app!

De bekende structuur van agenda en inschrijven, als ook je eigen training zelf creëren of door je coach gemaakt, blijft bestaan. Maar nu kun je ons bijvoorbeeld ook je slaap- en voedingsgewoontes doorgeven, direct via de app vragen stellen aan je coach en via de app aankopen doen (shake- of SMGT- rittenkaart). D.m.v. deze nieuwe en eenvoudige structuur willen we onze service voor jou verbeteren.

Via BenVitaal is het wellicht ook voor jou mogelijk om in aanmerking te komen voor Fit met Korting! Vraag na bij je werkgever of P.Z. of jou werkgever aangesloten is bij een van de deelnemende bedrijven. 

Het zou ook kunnen dat jou werkgever een ander aanbod heeft waardoor jij het trainen bij ons kunt declareren. Vraag dit dus zeker na en haal er je voordeel uit!

Pure BenFit.png

Een nieuw jaar brengt ook, jammer genoeg, inflatie met zich mee. En om onze service hoog te houden zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen in onze abonnementstarieven:

De verhoging die wij vanaf 1 Februari moeten gaan hanteren is een maandelijkse meerprijs van €1,95.

Dit geldt voor iedereen die bij ons lid is voor 2019.

In januari 2019 zijn onze tarieven gestegen en is de bijkomende inflatie reeds meegerekend!

Uw begrip hiervoor stellen wij zet op prijs!

Weltertuijnstraat 31

6419 CS Heerlen

info@purept.nl

 

06 418 141 01  (Jeffrey)

06 188 736 72  (Veerle)

! Best bereikbaar via mail of WhatsApp !

Pure contact.png