top of page

'Je lichaam terug in balans'

Het belang van goede, gezonde en variërende voeding afgestemd op jouw levensstijl, dat staat centraal bij Pure Personal Training!

Geen specifiek dieet om af te vallen en erna weer bij te komen! Wij stellen samen met jou een voeding/ leefstijlprogramma op die aansluit op jou manier van leven en past bij jouw lichaam! 

Ben jij het ook zat om steeds te wisselen van dieet? Probeer jij een vast en gezonde voedingsstructuur te creëren in jouw dagelijks leven? Wij bekijken samen met jou doormiddel van een uitgebreide voedingsintake welke begeleiding bij jou past. Hierdoor wordt het een persoonlijk afgestemde begeleidingsreeks waarbij zowel jij, als coach zich comfortabel voelen.

Er worden doelen opgesteld die gedurende de begeleiding bijgesteld kunnen worden. Er wordt samen met jou overlegd hoe lang de begeleidingsreeks noodzakelijk is en op welke wijze deze kan worden toegepast. 

Nieuw bij Pure P.T.! VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit.

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig.

Wij stellen een voedingsschema met je op en houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Via de coachomgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig.

Jij krijgt toegang tot 1000+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!

Vytal app (incl. coaching) € 24,95 
Vytal app (individueel gebruik) € 9,95 

Vytal intake formulier

Pure wist je dat.png
bottom of page